Bijzondere kinderen vragen om bijzondere oplossingen

Weten wat ik voor je kan doen?

Individuele sessie

Sta jij als ouder vaak onder druk en voel je je daarom onbegrepen? Ik weet als geen ander hoe dit voelt en begrijp wat je doormaakt. Wil jij weten wat ik voor je kan doen?

Kennismaken?

Wil jij  eerst kennismaken? Dan drink ik graag een virtueel kopje koffie op mijn kosten.

Vul hieronder je contact gegevens in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op. 

 

Online Trainingen

Vanuit mijn ervaring met passend onderwijs heb ik trainingen ontwikkelt. Deze zijn laag drempelig en gericht om je als ouder extra handvatten te geven. 

Ben je op zoek naar een luisterend oor, iemand die begrijpt wat je op dit moment doormaakt, of wil je je gedachte op een rijtje zetten. Meld je dan snel aan door het formulier in te vullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact op.

De eerste kennismaking van 20 minuten is vrijblijvend en voor jou om te onderzoeken, of ik iets voor je kan betekenen. Je bent nergens toe verplicht. Ik geef je graag advies op maat en de hulp die bij jou situatie past.

"Uit ervaring weet ik hoe eenzaam het kan zijn als je kind niet in de standaard hulpverlening past. Jij wilt het beste voor je kind, maar weet dat de aanpak die geboden wordt niet helpend zal zijn. Dit vergt voor jou veel kracht, kracht die je soms even niet meer hebt. Mellebie is daar geweest waar jij bent geweest en begrijpt daarom de onmacht die jij kan voelen."

Melanie van Son

"Voor ons was het een intense reis die ik graag met iemand had gelopen die voelde wat wij voelde. En zonder oordeel met ons op zoek was gegaan naar de juiste handvatten"

Melanie van Son