Wat ik voor jou kan betekenen

Verander je houding ten opzichte van je situatie, geloof in je talenten en ontdek de uniekheid van je kind.

Grip op je situatie

Ontdek in 5 korte lessen met de juiste inzichtvragen hoe je grip krijgt op je situatie. Je volgt deze training heel eenvoudig vanuit huis.

Een cadeau van mij aan jou

Iedere keer als het over je kind gaat voel je het van binnen borrelen. Je hoofd zegt dat je rustig moet blijven, maar je gevoel doet iets anders. En dat niet alleen, daarnaast voel jij je onbegrepen. Krijg de juiste inzichten hoe jij dicht bij jezelf blijft op het moment dat het te veel wordt.

 

Je maakt je zorgen

En weet niet goed hoe je verder moet, of je twijfelt over de keuzes die je maakt. Wil jij inzicht krijgen in de vraagstukken waar je op dit moment mee worstelt?

Ouderbegeleiding

Om te beginnen weet ik hoe lastig het is als het niet goed gaat met je kind. Naast de zorgen en gesprekken gaat het leven ook weer verder. Jij houdt constant alle ballen in de lucht en heb jij ook nog  je eigen emoties.

Je omgeving snapt ook niet altijd waar jij je zorgen over maakt en hoeveel tijd en energie dit kost.

Je ziet door de bomen het bos niet meer en deze situatie duurt al zo lang, dat het bijna normaal is geworden. Diep van binnen weet je dat het niet gezond is, en had je de oplossing liever gisteren al gehad

Wil jij meer leren over de onderlinge dynamiek die hieraan ten grondslag ligt. Waarom er geen echte beslissingen worden genomen en de opbrengsten nihil zijn. Laat mij met je mee kijken om de situatie in beweging te krijgen.

Mijn wens voor jou

is om je eigen kracht te ontdekken. samen gaan we op zoek naar je eigen uniekheid en halen we je mooiste talenten naar boven. 

 

 

Ontdek je talenten

Wat zijn je talenten

Weten waar je kracht ligt als ouder en op welke manier je communiceert. Geeft je de juiste inzichten in de begeleiding van je kind.

Ontdek wie je bent

In de loop van de jaren bouwen we verschillende manieren op die we ons eigen maken. Deze manieren hoeven niet altijd onze ‘manier’ te zijn. Duidelijk inzicht in dat wat bij je past, laat zien wat je nu toepast en eigenlijk helemaal niet helpend is voor jou en je kind.

Inzicht krijgen in wat wel bij je past.

Door deze analyse ontdek je je kwaliteiten en talenten. Wat drijft je en waarin ben je helpend voor je kind.

Waar kom jij je bed voor uit?

Onze drijfveren bepalen ons levensdoel en de richting die we kiezen, en zetten ons aan tot actie. Of we het ons nu realiseren of niet, we worden van binnenuit gedreven om aan deze persoonlijke behoeften te voldoen. De drijfverenanalyse is een objectieve methode om grip te krijgen op hetgeen ons van binnen écht motiveert. 

 

Door de juiste inzichten, kom je terug bij je basis.

Deze basis geeft je de juiste houvast. Het zegt je wie je bent, waarom je doet wat je doet. Het is datgene wat jij, jij maakt en tegelijkertijd de handleidng van jezelf in de omgang met je kind. 

Ouderbegeleiding

Moment voor jezelf

Omdat jij altijd zo bezig bent met het welzijn van je kind loop je jezelf vaak voorbij. Jouw welzijn is verbonden met het welzijn van je kind.

Ik help je om je talenten naar boven te halen en daarmee de uniekheid van je kind te ontdekken.

 

Talentenanalyse + Coaching voor ouders

Ontdek jouw sterke punten als opvoeder

370,-

*Bestaat uit een analyse en 3 sessies van 60 minuten.

 

 

Drijfverenanalyse + Coaching voor ouders

Onderzoek jouw diepe motivatoren

370,-

*Bestaat uit een analyse en 3 sessies van 60 minuten.

 

 

Talentenanalyse + Drijfveren en Coaching voor ouders

Ontdek je sterke punten en jouw diepe motivatoren.

470,-

*Bestaat uit een drijfverenanalyse + talentenanalyse en 3 sessies van 60 minuten.

Kies jij voor verandering?

Kies voor jezelf

Ondanks de hectische periode waarin je nu leeft is het belangrijk om tijd te maken voor jezelf. Dit krijg je door de situatie in een juist perspectief te zien. 

Krijg de juiste inzichten

Door inzicht te krijgen in je situatie creëer je niet alleen rust voor jezelf maar ook voor je kind en je gezin. Daarnaast gaan we samen op zoek naar ‘hoe het voor je kind werkt’ dit zijn de tools die je in kan zetten wanneer dat nodig is. Zie het als een unieke handleiding.

Plan zelf je tijd in

De juiste inzichten geven je rust. De tijd om aan andere dingen te denken en van je kind te genieten. Je leert op de uniekheid van je eigen kind te vertrouwen en dat geeft rust. 

Gun jezelf rust in een stressvolle situatie

Ik rende al jaren van gesprek naar gesprek. Deze situatie’s koste mij veel energie en kwamen er tegelijkertijd veel emoties bij kijken. Het was ook niet zomaar een gesprek. Ik leerde om op een andere manier naar deze oudergesprekken te kijken en mijzelf de juiste vragen te stellen.
Deze vragen gaven mij de inzichten die ik nodig had om mijn kind op de juiste manier te begeleiden in dat wat goed was voor hem. 

Jij leert

Herkennen of je stress hebt

De zorg voor je kind vergt heel veel van jou. Herkennen wanneer jij stress hebt is de eerste stap. Op deze manier kan je op tijd uit de situatie stappen. Vanaf een afstand zie je vaak alles veel helderder. 

Hoe je hier mee omgaat

Belangrijk is om daarna op zoek te gaan naar wat je het meeste stress oplevert. Op welk moment kwamen de emoties naar boven. 

Wat het met je doet

Jij reageert op je eigen manier. Denk aan verdriet, boosheid, onzekerheid, etc. Vandaaruit kan je een reactie geven. Natuurlijk bedoel je het niet zo. Jij reageert vanuit een emotie.

Om je rust te vinden

In de situatie waarin jij zit!
Bewust worden van je emoties en deze helder krijgen geeft je het juiste inzicht.

Jezelf de juiste tools te geven

Ergens diep van binnen weten we dat sommige situaties niet gezond zijn. Door inzichten te krijgen in wat er speelt zal jij meer rust ervaren en afstand nemen wanneer je kan.

Jij leert wat je kind uniek maakt

Samen gaan we niet alleen op zoek naar jou talenten, maar tegelijkertijd naar die van je kind. Zie het als een unieke handleiding waarin staat beschreven hoe jij het beste met je kind kan omgaan. Bewust worden van hoe het voor jullie beide werkt versimpelt alles