Coaching

Coaching

Er zijn momenten dat de opvoeding stroever verloopt. En dat u als ouder op zoek bent naar de juiste handvatten. Onze filosofie is dat ieder kind uniek is en daarom een andere aanpak nodig heeft.

Samen gaan we op zoek naar de juiste handvatten. Juist door het kind als individu te beschouwen en onderdeel van de omgeving, heeft iedere hulpvraag weer een andere oplossing.

Bij onze coachingstrajecten werken wij vaak met u als opvoeder en belasten wij het kind zo min mogelijk. Wanneer er een compleet beeld is gemaakt zie je vaak dat de onderlinge dynamiek op een positieve manier verandert. Een oplossing is vaak dichterbij dan u denkt.

Een oriënteringsgesprek is vrijblijvend. Mocht het zo zijn dat uw hulpvraag een voor de hand liggende oplossing heeft dan krijgt u meteen advies. Ligt de hulpvraag wat dieper, dan kunnen we een afspraak maken voor een vervolg gesprek. Een kleine verandering is vaak al een sleutel tot succes.

Het tarief bedraagt €55,00 per sessie. Voor klanten van het gastouderbureau hanteren we een gereduceerd tarief van €29,95 en is het oriënteringsgesprek gratis. De Mellebie streeft naar kort durende trajecten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen. 

Een sessie duurt over het algemeen tussen de 60 en 90 minuten.

De Mellebie is aangesloten bij een beroepsvereniging, het CAT- Collectief.

T:  010 8221424                                                                                             

M: 0627622658                                                                                             

E: info@mellebie.nl

 

De Mellebie heeft het afgelopen jaren geïnvesteerd in haar coaching traject om ouders en gastouders te kunnen helpen met knelpunten waar zij bij bepaalde kinderen op vast lopen.

Nieuwe inzichten en technieken helpen de begeleider inzicht te krijgen in de feitelijke oorzaak achter de problemen en biedt handvatten om de knelpunten te herkennen en om te zetten in positieve resultaten. 

De filosofie hier achter is het wegnemen van de werkelijke oorzaak wat resulteert in een nieuwe dynamiek.