Coaching

Er zijn momenten dat de opvoeding stroever verloopt. En dat u als ouder op zoek bent naar de juiste handvatten. Onze filosofie is dat ieder kind uniek is en daarom een andere aanpak nodig heeft. Bij de Mellebie hebben we ons gespecialiseerd in kinderen van deze tijd. Dit zijn de kinderen die vaak gevoeliger en begaafd zijn, waardoor het opvoeden een uitdaging kan zijn. Voor jou als opvoeder vraagt dit andere vaardigheden en kwaliteiten.

Samen gaan we op zoek naar de juiste handvatten. Dit doen we door het kind als individu te beschouwen en onderdeel van de omgeving, daardoor heeft iedere hulpvraag weer een andere oplossing. 

Bij onze coachingstrajecten werken wij met u als opvoeder en belasten wij het kind zo min mogelijk. Wanneer er een compleet beeld is gemaakt zie je dat de onderlinge dynamiek op een positieve manier verandert. Een oplossing is vaak dichterbij dan u denkt. Soms heb je iemand nodig die je dit kan laten zien, waardoor er nieuwe inzichten ontstaan.

Samen gaan wij op zoek naar de juiste handvatten, vaardigheden en kwaliteiten.

Een oriënteringsgesprek is vrijblijvend. Het kan zijn dat uw hulpvraag een voor de hand liggende oplossing heeft in dat geval krijgt u meteen advies. Ligt de hulpvraag wat dieper, dan kunnen we een afspraak maken voor een vervolg gesprek. Een kleine verandering is vaak al een sleutel tot succes.

Er zijn verschillende tarieven:

Orienterend gesprek:                                    Gratis

Sessie van 60 minuten                                 €55,00

Sessie van 90 minuten                                 €65,00

Klanten van De Mellebie                               €29,95

De Mellebie streeft naar kort durende trajecten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen. 

Een sessie duurt over het algemeen tussen de 60 en 90 minuten.

De Mellebie is aangesloten bij een beroepsvereniging, het CAT- Collectief voor therapeuten.

T:  010 8221424                                                                                             

M: 0627622658                                                                                             

E: info@mellebie.nl

 

De Mellebie heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in haar coaching traject om ouders en gastouders te kunnen helpen met knelpunten. 

Nieuwe inzichten en technieken helpen de begeleider inzicht te krijgen in de feitelijke oorzaak achter de problemen en biedt handvatten om de knelpunten te herkennen en om te zetten in positieve resultaten. 

De filosofie hier achter is het wegnemen van de werkelijke oorzaak wat resulteert in een nieuwe dynamiek. De expertise ligt vooral op het gebied van gevoelige en begaafde kinderen.

Begeleiding voor kinderen en ouders van een nieuwe tijd.

 

 

“Als moeder van een begaafde jongen vielen de puzzelstukjes op zijn plaats. Ik herkende veel en dat raakte mij en daardoor kon ik niet reageren zoals ik zou willen en moeten. Ik zag en begreep hoe moeilijk hij het had in deze wereld en kon dit niet los koppelen van mijn eigen emoties. Pas toen ik dit stukje ging zien, voelen en erkennen, kon ik er weer voor mijn zoon zijn”.