Tarieven

Wij begrijpen dat onze bureaukosten opvallend anders zijn in vergelijking met die van de concurrenten. Dat brengt mogelijk wat vragen bij u op. In dit artikel proberen we uit te leggen waarom en wat dat dan voor u betekent. Het is namelijk zo:

Hoe minder uren opvang u afneemt, des te lager de bureaukosten zullen uitvallen. Het kan zelfs voorkomen dat u in een vakantie daarom helemaal geen bureaukosten hoeft te betalen.

Maar iets soortgelijks geldt ook voor de klant die meer dan 91 uur per maand afneemt. Bij de Mellebie gaat uw gemiddelde uurtarief dan namelijk naar beneden. U kunt door middel van deze rekenhulp op onze website uitrekenen wat dat voor u kan betekenen.

Maximum Ingesteld!

Hoe dit kan? De bureaukosten nemen in een maand na 91 uur niet meer toe. Dat betekent dat de bureaukosten naarmate u meer dan 91 uur per maand gemiddeld per uur lager worden. Dat ziet er als volgt uit:

Normaal betaalt u:

  • Bij 1 Kind € 0,68 bureaukosten per uur
  • Bij 2 kinderen € 0,59 bureaukosten per uur
  • Bij 3 Kinderen € 0,52 bureaukosten per uur.

 

Neemt u per maand meer dan 91 uur af dan betaalt u maximaal:

 

  • Bij 1 kind € 62,00 bureau kosten per maand
  • Bij 2 kinderen is dat € 92,00 per maand en
  • Bij 3 of meer kinderen is dat € 118,00 per maand.

 

Bij de Mellebie zitten aan het inschrijven geen kosten verbonden. Daarnaast hanteren wij simpele en vooral duidelijke contracten. Het idee is dat u niet weg gaat omdat u dat niet wil en niet omdat dat niet mag. Als er per maand uren worden afgenomen gelden er vanaf 1 Maart 2017 een minimum tarief aan bureaukosten van 15,- euro per maand.